Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Прем҆ єра нового Cadillac Escalade

В Лос-Анджелесі презентували п҆ яте покоління повнорозмірного преміум позашляховика на ім҆ я Cadillac Escalade. Зі слів виробника в цьому році нас очікує екстраординарний позашляховик, який вигідно вирізняється на тлі конкурентів. Технічне начіння та сучасні технології роблять новий Escalade дійсно цікавим та непересічним у своєму класі. Побудований на платформі GMT-T1XX, новачок є родичем GMC Yukon, Chevrolet Tahoe та Suburban, але на відміну від більш бюджетних моделей, новачок випромінює розкіш та якість.

Серед найпомітніших технологій, які покупці отримають в Cadillac Escalade - вигнуті екрани мультимедійної системи та кокпіту, які побудовані на органічних світлодіодах та мають високу роздільну здатність. Також, вражає система адаптивної пневматичної підвіски Air Ride з регулюванням кліренсу та амортизаторами Magnetic Ride. Під капотом Escalade прописалися два різних двигуна – атмосферний 8-циліндровий 6,2-літровий бензиновий мотор на 425 к.с. та 620 Нм крутного моменту та дизельний 6-циліндровий агрегат об҆ ємом 3-літри і потужністю 280 к.с. та 620 Нм крутного моменту. Обидва мотори агрегатуються з 9-ступеневим автоматом, а в якості опції доступний повний привід з заднім диференціалом, який блокується електронним управлінням eLSD.

Зовнішній вигляд нового Cadillac Escalade змінився не дуже кардинально, але завдяки горизонтально розташованим фарам головного світла, автомобіль важко впізнати. Водночас, екстер҆ єр виконано в корпоративному стилі Cadillac, який вже встигли отримати нові моделі американського бренду.

На нашу думку інтер҆ єр новачка зазнав найбільших змін за всю історію моделі. Неозброєним оком помітно, що салон Cadillac Escalade оброблено високоякісними матеріалами, які вирізняються приємною фактурою та добре підібранними кольорами. Перед водієм каскадом розміщені екрани мультимедійної системи та віртуального кокпіту. Якісні сенсорні панелі мають розміри від 7,2 до 16,9 дюймів. Екрани доповнюють один одного та створюють неймовірне видовище під час своєї роботи.

Для нового Escalade доступні такі опції, як інфрачервона камера нічного бачення, «розумний» автопілот останнього покоління, панорамний дах з електроприводом, камера заднього огляду вмонтована в дзеркало, стереосистема на 36 динаміків та сабвуфер AKG Studio Reference, 22-дюймові легкосплавні колісні диски. На американському ринку Cadillac Escalade коштуватиме від 70 тисяч долларів, перші серійні позашляховики надійдуть у дилерські центри вже влітку цього року…

 

06.02.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Прем҆ єра нового Cadillac Escalade

Політика конфіденційності